Yüksel Çakır: “Sizden Aldığımız Güçle Yolumuza Devam Ediyoruz”
Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erzincan’ın her mahallesinde gece gündüz demeden çalışan Çakır, vatandaşlara projelerini ve çözümlerini anlatıyor.
Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala esnaf ziyaretleri kurum ziyaretleri ve mahalle buluşmalarını sürdürürken Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek 31 Mart 2024 yerel seçimleri için destek istedi.
Birliğin ve beraberliğin en güzel örnekleri yaşayan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri olduğunu dile getiren Bağımsız aday Yüksel Çakır; “Birliği beraberliği kardeşliği muhabbeti Cumhuriyet Mahallesi'nde ciğerlerimize kadar soluyoruz iyi ki varsınız.
Bütün farklılıkların bir araya geldiği Cem olduğu birlikte yaşamanın komşuluğun farklı kültürlerin tümünün bir arada yaşanabilmesinin en iyi örneğini Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ortaya koyuyorlar. Sizleri yürekten kutluyor tebrik ediyorum. Bizler sizlerden aldığımız destekle bize geçmişte 2009 -2014 yılları arasında duyduğunuz Güven gibi biraz önce ifade edildi hiçbir amblem olmadan bir logo olmadan sadece ve sadece gücünü sizden alarak bağımsız bir belediye başkan adayı olarak yola çıktık. ve bu yolculuğumuzu her geçen gün anlayan neden yola çıktığımızı anlamının manasını kavrayan nereye gidersek gidelim meydanları doldurup bize destek veren siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.
“MİLLETİN İRADESİ BÜTÜN ENGELLERİ AŞAR”
Gelecek nesillerin bugünü hatırlarken dinlendirirken ortaya koyacakları sonucu ne olursa olsun tek husus şu milletin iradesi yeri geldiğinde önündeki bütün engelleri ortadan kaldırabiliyor ve onun önünde hiçbir şey duramıyor işte sizler bugün burada ortaya koydunuz. Milletin düşüncelerine kayıtsız kalındığı günler geride kaldı rekabetle birlikte Erzincan kazanmaya başladı. Çünkü rekabetin olduğu yerde her zaman bereket vardır rahmet vardır ve kalite vardır. Biz de çıkışımızla birlikte bunu sağladık ve Erzincan belediye başkan adayı ve yarışı Allah'a hamd olsun olması gereken noktaya geldi. İnşallah 31 Mart'ta sadece Belediye başkanı değil belediye yönetim anlayışı da değişecek. Erzincan’ın gençleri, kadınları, yaşlıları, engellileri, işçisi, memuru, hep birlikte yönetecek inşallah.” dedi
Benzer Haberler
Erzincan SGK İl Müdürü Burcu Tatoğlu, “Kayıt dışı istihdam sosyal güvenlik sistemimizin sürdürülebilirliğini tehdit ediyor”
Vali Hamza Aydoğdu’dan Ahilik Haftası Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Erzincan Motosiklet Kulübü'nün Programına Katıldı
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Gazilerimiz Şeref ve Onur Kaynağımızdır
Erzincan’da Talepte Bulunanlar Kontrol Ediliyor
Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Limon 38. Ahilik Kültürü Haftası Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayımladı
Belediye Başkanı Aksun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Nermi Tombul Caddesinde Kaldırım Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor