Yeninden Belediye Başkanı Seçilen Bekir Aksun Mazbatasını Aldı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun mazbatasını alarak görevine başladı. Aksun ilk açıklamasında " Erzincan'ı birlikte inşa edebilmek için yol haritamızı şehrimizin menfaatleri üzerine belirlemiş bulunmaktayız " dedi.
31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 40,42'sini alarak güven tazeleyen mevcut Belediye Başkanı, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun mazbatasını alarak yeniden görevine başladı.
Başkan Bekir Aksun, bugün önceki dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Cumhur İttifakı teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımları ile Erzincan Adalet Sarayında Mazbatasını aldı.
Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Bayram Köseoğlu tarafından mazbatası verilen Başkan Aksun; Seçimlerin Erzincan’ımıza ülkemize insanımıza hayırlı uğurlu olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum diyerek şehrimizi geleceğe hazırlamak istiyoruz dedi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Çok değerli Erzincanlı hemşehrilerim şu anda Kardeşliğin Şehri Can Erzincan’ın seçim sonuçları seçim kurulumuzca sonuçlandırılmış ve mazbatamızı almak üzere değerli hemşerilerimle bir aradayız.
Erzincan’ımıza ülkemize insanımıza hayırlı uğurlu olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.
Öncelikle bu kutsal şehre hizmet etmek bizim için şereftir. Benden önce hizmetleri bulunan tüm Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize minnet ve şükranlarımı arz ederek, gelecekte daha güzel, yaşanılabilir bir Erzincan'ı birlikte inşa edebilmek için yol haritamızı şehrimizin menfaatleri üzerine belirlemiş bulunmaktayız.
Proje üreterek, şehrimizi geleceğe hazırlamak istiyoruz. Onun için burdan aldığımız güç ve kudretle halkımıza hizmet yapabilmeyi kendimize şiar edinmiş bir anlayışın mensuplarıyız.
Farklılıkları zenginlik olarak kabul ediyoruz. Erzincan hep birlikte güzel diyor, hizmeti herkesle buluşturacağımızı ifade ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?