Yeni Millî Eğitim Müdürü Kartal Göreve Başladı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle görevi Murat Demir'den devraldı.
Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Murat Demir'e teşekkür eden yeni Erzincan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, kıymetli öğretmenlerimiz, okul ve kurum yöneticilerimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Valimiz Sayın. Doç. Dr. Hamza Aydoğdu'nun riyasetinde Erzincan'ımızın eğitimi için çalışacağız dedi.
HACI ÖMER KARTAL KİMDİR?
21.10.1968 Yozgat Akdağmadeni doğumlu olan Hacı Ömer Kartal, 1985 yılında Yozgat İmam Hatip Lisesi 1989 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliğinden mezun oldu. 1 yıl ücretli öğretmenlikten sonra askerliğime müteakip 1992 yılında Şanlıurfa ili Suruç İlçesi Aşağıoylum Köyünde Müdür Yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1994 yılında alan değişikliği ile Tarih öğretmenliğine hemen akabinde Yozgat Saraykent İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığına atandı. 1996 yılında Yozgat Saraykent Lisesi Müdürü, 2003 yılında Yozgat Merkez Sürmeli Lisesi Müdürlüğüne atandı. 2006 yılında Yozgat İl Milli Eğitim Şube Müdürü, 2013 yılında Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yarımcısı olarak atandı.
Hacı Ömer Kartal, evli 2 çocuk sahibidir. 20.05.2014 tarihi itibariyle Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Kartal, 24.08.2023 tarihi Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
Benzer Haberler
Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları
Erzincan’da Silajlık Mısır Yetiştiriciliği Artıyor
Türkiye Diyanet Vakfı Öğrenci Yurtlarında 2025–2026 Dönemi Kayıtları Başladı
Erzincanlı Seracılara Önemli Destek
Erzincan’ın Atatepe’si Çöplerden Temizlendi
Erzincan Çiftçileri Teknik Gezi İçin Erzurum’a Gönderildi
Erzincan’da Dane Kaybına Geçit Yok
İl Müdürü Koçaker, Sorulara Yanıt Verdi