Vali Makas Aile Ziyaretlerinde Bulundu
Aile ziyaretlerini devam ettiren Erzincan Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas ziyaret kapsamında Şehit Adem Akpınar’ın babası Kenan Akpınar ve Annesi Kezban Akpınar’a ziyarette bulunarak dua ettiler.
İlk olarak, 2018 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adem Akpınar’ın Babası Kenan Akpınar’ı ve Annesi Kezban Akpınar'ı Erzincan merkez Akşemsettin Mahallesindeki evlerinde ziyaret eden Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, şehit Adem Akpınar’ın aile bireyleriyle bir süre görüştükten sonra şehit Adem Akpınar ve tüm şehitlerimiz için dualar ettiler.
Daha sonra Akşemsettin Mahallesinde ikamet eden Onay ailesini ziyaret eden Vali Makas ve Eşi Elif Makas, uzun yıllar Erzincan Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan ve emekli olan Saygı Onay ve aile bireyleriyle bir süre görüşerek, ailenin taleplerini dinlediler.
Gerçekleşen ziyaretlere Vali Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas’, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Asiye Özdemir ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Remzi Sarıgöl’de eşlik ettiler.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?