“UYUMA” İsimli Mobil Uygulaması Tanıtıldı
Erzincan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerine uyuşturucu maddelerin insana ve topluma olan zararlarını anlatmak amacıyla bilgilendirme yapılarak UYUMA uygulaması tanıtıldı.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında geliştirilen mobil uygulama, işlenmekte olan uyuşturucu suçlarıyla ilgili vatandaşların kolayca yer bildirim ihbarında bulunabileceği “UYUMA” isimli mobil uygulama kullanılmaya başlanılmıştır denildi.
Söz konusu, “UYUMA” mobil uygulaması IOS ve Android telefonlara indirilebilmektedir. Uygulamanın önemli özelliklerinden biri ise bildirim yapanın kimlik bilgilerinin kesinlikle gizli kalacağı, bildirim yapanın numarasının görülmeyeceği ve soruşturmanın hiçbir aşamasında üçüncü kişiler tarafından kesinlikle bilinmeyecek olması en önemli hususlardan biridir denildi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?