Telefon
WhatsApp
TUNAY GIDA, ABD Naturel Products Expo West 2024’e Türkiye’yi Temsil Etti

Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde  gıda sektöründe üretim yapan  TUNAY GIDA A.Ş. firmasının Genel Müdürü  Gonca Kırtıloğlu  ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Leyla Aydın Yüksel  öncülük ettiği  Amerika’daki Natural Products Expo West 2024  fuarında  Türkiye‘yi temsil etti.

Tunay Gıda Aş. Türkiye’deki tüm meyve çeşitlerini işleyebilen, bu meyvelerden konsantre ve püre yapabilen, meyvelerin meyve suyu olarak dolumunu gerçekleştirebilen ve ürünü soğuk havada şoklayarak muhafaza edebilen Türkiye’nin en büyük entegre tesislerindendir. Son  teknoloji ve hijyenik üretim yapan firma, üretiminin %80’inin organik  ve pazara sunduğu ürünlerin % 98’ını ihracat etmektedir. Sektöründe alanında uzman olan firma sahip olduğu sertifikalarla da başarısından söz ettirdi.

Bir teşekkür açıklaması yapan Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, “Ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi temsil edip ve ülkemizin  ihracatında  gösterdikleri başarıda dolayı  Tunay Gıda Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın Tuncer  Kırtıloğlu  ve Genel Müdürü Sayın  Gonca Kırtıloğlu   ekonomimize  ve  şehrimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!