Telefon
WhatsApp
Suriye’ye Hayırseverler Desteğiyle 522 Çuval Un Gönderildi

 

Haber: Birol ERGİN

Kamplarda un stoklarının tükenmesi üzerine çağrıda bulunan İHH Erzincan kısa bir süre içerisinde beklenen yardımın toplanmasının ardından Erzincan’dan 87’nci Tır gönderildi.

 

İYİLİK HER ZAMAN VE HER YERDE

 

Dernek binası önünde gönderilen 87. Tır ile ilgili konuşan İHH Erzincan Şubesi Basın Sözcüsü Halil İbrahim Akkoyunlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Erzincan İnsan Hak ve Hürriyetlerini Koruma Derneği olarak her  ay düzenli bir şekilde göndermeye çalıştığımız, içi insanlık ve sevgi dolu olan gıda ve ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım tırımızın 87.’sini iyilik kervanına, iyilik her zaman ve her yerde şiarıyla bir yenisini daha eklemek için bugün burada tekrar toplandık.

 

YÜZ BİNLERCE İNSAN MAĞDUR OLMAKTA

 

Dünyanın her yerinde yaşanılan büyük haksızlık ve zulümler her geçen gün artarak devam etmektedir. Bir tarafa her türlü zenginlik ve sefahat içinde yaşayan insanlar varken, diğer tarafta en temel hayati ihtiyaçlarını bile karşılayamayan ülkeler ve insanlar var. Adaletin ve insanlığın unutulduğu malum coğrafyalarda yüz binlerce insan mağdur olmakta. Bu durumdan en çok etkilenen de her zamanki gibi yaşlılar, kadınlar ve masum çocuklardır. Bizlere düşen de bu insanlık dramının önüne geçemesek de tarafımızı belli ederek bir nebze de olsa yaralarını sarmak için elimizden gelen yardımları dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktır.

 

Bu bağlamda siz değerli bağışçılarımızın destekleriyle toplamaya çalıştığımız yaklaşık 212 bin kişinin faydalanacağı ve İHH olarak kurulup işletilen ve günde 350 bin insana ücretsiz ekmek dağıtılan çadır kamplara hizmet veren fırınlara gönderilmek üzere bir tır dolusu un desteğimizi hazırlamış bulunmaktayız.

 

Bu vesile ile yapılan bu çalışmalara maddi ve manevi desteğini veren vefakâr Erzincan halkına ve emeği geçen herkese teşekkür eder saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verdi.’

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!