Son Başbakan Yıldırım’dan Başkan Aksun’a Ziyaret
Türk Devletleri Teşkilatı'nın Aksakallar Konseyi Başkanı ve eski Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Erzincan’da düzenlenen TEDxErgan etkinliğine katılmak üzere memleketine gelen Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun’u makamında ziyaret etti.
Belediye sarayı önünde Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından karşılanan Son Başbakan Binali Yıldırım, Başkanlık makamında şeref defterini imzaladı.
Sayın Başbakan Yıldırıma nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Bekir Aksun; şehre ve Erzincan halkımın olan desteklerinden ötürü şükranlarını sunarak, birlikte Erzincan’ı daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?