Sebze Halinde Kanalizasyon Hattı Yenileme Çalışmaları Başladı
Bahar aylarının gelmesi ile Altyapı ve Üstyapı çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi ekipleri yaz ayları ile birlikte kanalizasyon, asfalt, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.
Erzincan Belediyesi, şehrin her bölgesinde birçok alanda sürdürdüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Sebze halinde kanalizasyon hattını yenileme çalışmaları yapılıyor.
Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda çalışan belediye ekipleri sebze halinde kanalizasyon hattını yenileme çalışmaları yapılıyor.
Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Sebze Halinde yaşanan kanalizasyon hattı sorunu ile ilgili yapmış oldukları incelemelerin ardından yenileme çalışmaları başlattı. Yenileme çalışmaları kapsamında kanalizasyon hattı için 400 metre uzunluğunda 300 mm Koruge boru döşeniyor.
Benzer Haberler
Girlevik Şelalesi'nde Değişim Başlıyor
Erzincan’a İlk Kez Sağım Robotu Geldi
Tarım Vatandaş Ve Çözüm Odaklı Çalışmaya Devam Edecek
TYB Erzincan'da D. Mehmet Doğan'a Vefa Gecesi
300 Metrekarelik Alanda 70 Çeşit Üzüm Yetiştiriyor
Erzincan’ın Yeni Gözdesi: Çekirdeklik Ayçiçeği
Erzincan’da Genel Tarım Sayımı Devam Ediyor
Erzincan’da Jeotermal Yatırım Hız Kesmeden Devam Ediyor