Telefon
WhatsApp
Sarıgül, Köprülere Bu Zamlar Neden Geliyor?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenledi. Milletvekili Mustafa Sarıgül, gelen bu düzenleme ve zamlara tepki gösterdi.

 

Milletvekili Mustafa Sarıgül  konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Seçimlerden önce çıktım dedim ki şimdi seçim var diye zam yapmıyorlar, zamları seçimden sonra yapacaklar. Dediğim gibi oldu, Ben uçakta can Erzincan’a giderken köprü ücretlerine zam geldi.

Zamlar sonrasında geçen her araç için vatandaş Osmangazi köprüsü için 399 TL, Çanakkale köprüsünde 419 TL, Yavuz sultan selim köprüsünde 49 TL ödeyecek. Ancak kur garantili sözleşme gereği köprü ücretleri Osmangazi köprüsü için 1632 TL, Çanakkale köprüsü  650 TL, Yavuz sultan selim köprüsü 176 TL olacak.

Köprülere bu zamlar neden geliyor? Kur garantili yaptırdılar da ondan geliyor. Bu kur garantisi durdukça zamlarda gelmeye devam eder.

Buradan ülkeyi yönetenlere çağrıda bulunuyorum. derhal bu ücretleri kur üzerinden değil Türk Lirası üzerinden belirleyin. Dolardan EURO'dan vazgeçin.

Benim vatandaşım geçim sıkıntısı içerisinde yaşarken ne Doları ne EURO’su.” Dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!