Telefon
WhatsApp
Sarıgül Kılıçdaroğlu’nun Erzincan Ziyaretini Değerlendirdi

Haber: Yasin ÇELİK

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 5 Ağustosta Erzincan’ın Tercan İlçesini yaptığı ziyareti değerlendirerek;  sayın Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk, adalet mücadelesinde yanındayız dedi.

Sarıgül; CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nu CHP Erzincan İl Yönetimiyle birlikte can Erzincan’a davet ettik.  Sayın Genel Başkanımızda bu daveti kabul ederek 5 Ağustos 2023 tarihinde Erzincan’a geldi. Sayın Genel Başkanımız Erzincan Havalimanından Tercan’a bir konvoy eşliğinde hareket etti. Güzergahta bir trafik kazası meydana geldi, kaza hafif sıyrıklarla ve maddi hasarla atlatıldı.

Altınbaşak, Mutu Köprüsü, Kuzulca, Kargın ve Mercan’da bekleyen can Erzincanlılar tarafından konvoyumuzun önü kesildi ve Sayın Genel Başkan halkla kucaklaştı.

 

Ardından Tercan’da toplanan halka hitap eden Sayın Genel Başkan daha sonra bir dinlenme tesisinde görüşmeler yaptı. CHP Erzincan il yönetimi bu gezinin başarısı için çalışmış ve başarılı olmuştur. Erzincan Valiliği ve Emniyet görevlileri canla başla görev yapmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum.

 

Bu davet amacına ulaşmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk, adalet mücadelesine kararlılıkla devam ettiği ve edeceği görülmüştür.

 

ERZİNCANLILAR SAYIN KILIÇDAROĞLU’NU BAĞIRLARINA BASARAK VEFANIN BİR SEMT ADI OLMADIĞINI GÖSTERDİLER

Sarıgül, Erzincan bir kez daha Türkiye’nin gündemine gelmiştir. Erzincan’ın tanınması, konuşulması demek tulum peynirinin, Cimin üzümünün Erzincan balının, Kemah tuzunun, şahlanması demektir. Erzincan, Sivas ve Erzurum arasında kalmayacağını göstermiş ve “ben de varım” demiştir. Demeye de devam edecektir. CHP’nin ve Türkiye’nin asıl konuşması gerekenlere dikkat çekilmiştir.

Erzincanlılar her zorluğa dayanır ama haksızlığa dayanamaz, vefasızlığa dayanamaz. Haklıyla -haksız karşı karşıya gelmişse bizim yerimiz haklının yanıdır.

Konuksever, cömert ve mert can Erzincanlılar Sayın Kılıçdaroğlu’nu bağırlarına basarak vefanın bir semt adı olmadığını göstermişlerdir. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!