Refahiye Canlı Hayvan Pazarı Projesi Onaylandı
1 Milyon 800 Bin TL bütçeli proje için DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığından 1 milyon 250 bin TL finansman sağlanacak. Refahiye Belediye Başkanlığı ise 550 bin eş finansman olarak yatırıma destek verecek.
_x000D_DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen in Refahiye Belediyesin de Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ile karşılıklı olarak protokolü imzaladılar.
_x000D_Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı; ‘’İlçemizde göreve geldiğimiz günden bu yana tespit edilen eksikliklerin üzerine yoğunlaşarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İlçemizde hayvancılık altyapısının geliştirilmesi ve daha sağlıklı ortamlarda vatandaşlarımızın işlerini yapabilmeleri için 2021 yılında ilçemize Mezbahane kazandırdık. Şimdide yine hayvancılık sektörüne destek vermek adına ilçemize Canlı Hayvan Pazarı yapacağız. Protokolü imzalanan projemizi yıl içerisinde tamamlayarak ilçemize yeni bir hizmet sunmuş olacağız” dedi.
_x000D_Refahiye ilçemizde gerçekleştirilen yatırımlarda desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım’a şahsım ve İlçem adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
_x000D__x000D_
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?