Telefon
WhatsApp
Refahiye Belediyesinde Hizmet Binalarının Açılışı Yapıldı

Erzincan Refahiye ilçesinde düzenlenen törene Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın yanı sıra Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Refahiye Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlarımız katıldı.

 

Düzenlenen programda sırasıyla birer konuşma yapan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, itfaiye binası ve araçlarının hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Programda son olarak konuşan Vali Mehmet Makas, Refahiye ilçesinde vatandaşların hizmetine sunulan İtfaiye Hizmet Binası, İtfaiye Garajı, İtfaiye Araçları ve iş makinesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler tarafından açılışı yapılan alanlar ve iş makineleri incelendi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!