Telefon
WhatsApp
MHP Milletvekili Aday Adayı Aziz Günden EGCD’ye Ziyaret

Haber: Birol ERGİN

Yaklaşık 10 yıldır Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlük görevini yürüten ve 14 Mart 2023 Pazar günü yapılacak olan 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için görevinden istifa eden Aziz Gün, adaylık çalışmaları kapsamında Erzincan Gazeteciler Cemiyetinde gazeteciler ile bir araya geldi.

Burada Aday Adaylığı çalışmalarını değerlendiren Aziz Gün, şu ifadelere yer verdi: ‘14 Mayıs genel seçim için Milliyet Hareket Partisinden Erzincan milletvekili aday adayı olarak Erzincan’ımızın dışarıya açılan penceresi ve sesi olan basın çalışanlarımız ile Aday Adaylık sürecimi değerlendirmek istedim.

Gün, Köklü bir parti aynı zamanda içinde bulunan insanların dürüst ilkeli olan bir partiden şuanda yol yürümek sizlerle beraber olmanın gururunu yaşıyorum. 14 Mayıs 20223 yılında yapılacak seçim çok önemli. Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı ile birlikte 28. Dönem milletvekillerini her birlikte seçeceğiz. Mamulünüz olduğu gibi yine gerçekten asrın felaketi ile Kahramanmaraş depremi dolayısıyla da çok farklı bir seçim havasındayız.   Biz şunu çok iyi biliyoruz ki yolu doğru olanların yükü ağır olurmuş. Bizim yolumuz doğru bundan dolayıdır ki yükümüz ağır çünkü biz yapmış olduğumuz hiçbir şeyi karşılık beklemeden yaptık. Vatan için, millet için, çocuklarımız için yaptık. Ben Erzincan’a olan sevdam ile bu yola baş koydum.1992 yılından beri eğitim hayatında Erzincan’da görev yaptım. 10 yıldır da il Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüm. Bu süre içerisinde Erzincan’a çok başarı kattık hep birlikte.  Daha çok çalışmak için durmadan yola devam edeceğim. Bu şehrin eğitimine çok şey kattık öğretmenlerimizle birlikte. İlimizi sokak sokak, köy köy, belde bel de dolaştım. Herklesin hayallerine ortak olmaya çalıştım. Bugünden itibaren MHP çatısı altında ilimize hizmet için varım. Burada beni misafir eden ve bize zaman ayıran “milletimizin âdeta gören gözü, işiten kulağı durumundaki basın mensuplarımızın, emektar gazetecilerimizin düşünce kalesi olan Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettik. Değerli Başkanımız Barış Yalçınkaya ve üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi

 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yalçınkaya ve basın mensupları ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Aday Adayı Aziz Gün’e çıktığı bu yolda kolaylıklar dileyerek teşekkürlerini ilettiler.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!