KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Erzincan’dan Ayrıldı
Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu'na katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından uğurlandı.
Erzincan’da ağırlanmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Erzincan ilinin misafirperverliği için Vali Mehmet Makas’a ve tüm Erzincanlılara teşekkür etti.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan’a teşriflerinden dolayı KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkürlerini iletti.
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanındaki uğurlamaya Vali Mehmet Makas ile birlikte 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kasa, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve vali yardımcıları katıldı.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?