Telefon
WhatsApp
KAŞIKÇI GÖREVE BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge  Müdürlüğü görevine Trabzon İletişim Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı atandı.

_x000D_

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge  Müdürlüğü görevinden Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü görevine  atanan Yahya Tekin'in yerine Trabzon İletişim Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı atandı.

_x000D_

 İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Kaşıkçı, uzun yıllar ulusal dergi ve gazetelerde muhabirlik ve haber müdürlüğü yaptı. Sadettin Kaşıkçı 2000 yılında kamuya geçerek, 2012 yılında Trabzon Basın Yayın Enformasyon  İl Müdürü, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü olarak atandı. Son değişiklikle Erzincan'a atanan Kaşıkçı  yaptığı açıklamada, Erzincan  gibi çok güzide bir ilde görev yapacak olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

_x000D_

 Kaşıkcı evli ve 4  kız ve 1 erkek olmak  üzere 5 çocuk babasıdır.

_x000D_

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!