Telefon
WhatsApp
Karaman, TBMM’de Gündemi Değerlendirdi

Millet Vekili Karaman TBMM Genel Kurulunda söz alarak şu ifadelere yer verdi; “Çoluk çocuk demeden Filistin halkını katleden devlet gibi değil örgüt gibi davranan İsrail'i şiddetle kınıyorum. 

 

Türk milletinin azmi, bağımsızlık kararı, birlik ve beraberliği sayesinde ve Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen aziz Türk milletinin büyük bir destan ve onur kaynağı olan cumhuriyetimizin 100'üncü yılını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Cumhuriyet Bayramı'nı bir daha kutluyor, şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.

 

Cumhuriyet Bayramı'nda Erzincan'da 3 bin askerle kırk bir yıl önce Keşiş dağlarında yapılan dünyanın en büyük dev Atatürk portresi, Başbakanımızın talimatı, Valimizin desteğiyle yenilendi ve törenle yeniden açıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim

Cumhuriyet Bayramı'nda Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayan duble yolun Refahiye-İliç arasındaki Sünebeli Tüneli son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Valimiz ve halkımızın katılımıyla açıldı; emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yüce Meclisimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!