Karaman; “İttifak Ruhu İle Bu Seçimi, Yüksek Oy Oranıyla Kazanacağız”
Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine ilişkin süreci değerlendirerek, Erzincan’da seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında ortak adayla girileceğini açıkladı.
2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti ve MHP, 29 ilde ittifak yapacak. İttifak yapacak iller arasında Erzincan’da yer aldı. Erzincan’da AK Parti aday çıkarmayarak MHP’nin adayını destekleyecek.
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman konuyla alakalı açıklama yaptı;
Karaman, “Yaklaşık 2 aydır AK Parti kurmaylarımız ile çok yoğun görüşmeler gerçekleştirdik, bu toplantılarda AK Parti olarak seçime girme isteğimizi her toplantılarımızda dile getirdik.
Son olarak 28.12.2023 günü AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan 51 il temayülünde, aralarında Erzincan’ın da bulunduğu bölge illerin milletvekilleri, il başkanları ve il genel meclisi Başkanları ile aday adaylık süreci ele alınarak istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
“24 İLDE AK PARTİ, 5 İLDE İSE MHP ADAYI, CUMHUR İTTİFAKININ ORTAK ADAYIDIR”
Toplantı neticesinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur ittifakı çatısı altına, 2024 yerel seçimlerinde ittifak yapacağımız iller açıklanmıştır.
Bu açıklama ile, ülkemiz genelinde 29 ilde Cumhur İttifakı çatısı altında ortak aday çıkarılması kararı kamu oyuna duyurulmuştur. Açıklamaya göre; 24 ilde AK Parti, 5 ilde ise MHP adayı, Cumhur İttifakının ortak adayıdır.
Milliyetçi Hareket Partisinin bu ittifak çatısı altında aday çıkardığı il belediyeleri, Erzincan, Bartın, Kars, Kırklareli ve Osmaniye’dir.
Cumhur ittifakının Erzincan ilimizdeki il belediye başkanı adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin göstereceği adayıdır.
İTTİFAK RUHU İLE BU SEÇİMİ, YÜKSEK OY ORANIYLA KAZANMAK İSTİYORUZ
Karaman, AK Parti teşkilatları olarak, Cumhur İttifakı kurulduğundan günümüze ve bu gün de ittifak ruhu ile bu seçimi, bu güne kadar ki en yüksek oy oranıyla kazanmak istediğimizi ve çalışmalarımız bu doğrultuda gerçekleştireceğiz.
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ittifak kararı doğrultusunda bu kutlu yolda çalışmalarımız devam edecektir.
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinin Türkiye’mize ve Erzincan’ımıza hayırlar getirmesini diliyor, hemşehrilerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?