Telefon
WhatsApp
Karaman:

Milletvekili Karaman açıklamasında: "Hava yolunu halkın yolu yapan Türkiye'nin en uzun dönem Ulaştırma Bakanı olan Erzincan sevdalısı son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın destekleriyle emekleriyle bugün ülkemizde vatandaşlarımız istediği her noktaya kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyor.

 

Erzincan olarak modern son teknoloji ile donatılmış bir Havalimanına sahip olmakta yine kıymetli büyüğümüz son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın eseridir.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde ülkemizde hava yolu, kara yolu , deniz yolu, demir yolu ulaşımı dört bir koldan hızla gelişmeye devam ediyor.

 

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında yılın ilk dört ayında 128 bin 379 yolcuya hizmet verilmiş. 984 uçak Erzincan semalarında yer almış, 990 ton yük hava yoluyla taşınmış.

 

Nisan ayında ise 37 bin 566 yolcuyu 264 uçak ile havalimanından uğurlamış ve karşılamışız. Yine Nisan ayında 291 ton yük hava yoluyla taşınmış.

 

Görüyoruz ki Erzincan uçmayı çok seviyor. Erzincan'ın toprağı kadar semaları da bereketli olmuş.

 

Bizlere misafirlerimize hizmet veren emek veren Yıldırım Akbulut Havalimanı müdürü Sayın Levent Akkuş’a  ve personeline THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi’ye Erzincan adına teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize iyi uçuşlar diliyorum" dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!