Telefon
WhatsApp
Karaman; Bütün Hastalarımız Erzincan'da Tedavi Edilsin, Bu Hedefle Çalışıyoruz

Haber. Birol ERGİN

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek, Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Kurucu İl Başkanı Yüksel Çakır ve partililerin katılımı ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma hastanesini ziyaret ettiler.

Burada bir açıklama yapan Süleyman Karaman, sağlık alanında yapılacak yeni yatırımlardan bahsetti ve özelikle pandemi dönemimdeki özverili çalışmalarından dolayı tüm sağlık ekibine teşekkür etti.

ERZİNCAN PANDEMİYİ EN AZ ZARARLA ATLATAN İLLERDEN BİRİ OLDU

Karaman, Hastane çalışanlarımızın hepsi çok özverili. Bu sayede, Erzincan pandemiyi en az zararla atlatan illerden biri oldu. Tüm hastane çalışanlarımıza bu özverilerinden dolayı teşekkür ederiz. Şu an bir hastane daha inşa ediyoruz. Erzincan sağlık alanında daha da gelişiyor, bölgemizde en iyi hastaneye sahip olma yolunda ilerliyor.

 

ERZİNCAN’DA HER BRANŞ OLSUN

İlimizde her branş olsun, hiçbir cihaz eksik olmasın ve en iyi doktorlarla hizmet verelim istiyoruz. Başka illere hasta sevkimiz olmasın, bütün hastalarımız Erzincan'da tedavi edilsin, bu hedefle çalışıyoruz. Sağlık bakanımızla bu konu hakkında sürekli irtibat halindeyiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza tekrar teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz, sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Daha sonra heyet eşliğinde hastane çalışanları ve hastalar ziyaret edilerek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!