Telefon
WhatsApp
Kaçak Sigaralar Dedektör Köpeği HERA’nın Gözünden Kaçmadı

Erzincan  İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kent genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde;

Erzurum – Erzincan Karayolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasında durdurulan 37...... plaka sayılı çekicide, çay ve tütün dedektör köpeği “HERA” marifetiyle yapılan kontrollerde toplam 570 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

5607 SKM kapsamında İran uyruklu şüpheli J.K.V.B. isimli şahıs hakkında ilgili tahkikat adli makamlarca yürütülüyor.

Erzincan Emniyeti yayımladığı karalılık mesajında; “Kaçakçılık ile mücadele kapsamında vatandaşların huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla ilimizde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir.” İfadelerine yer verildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!