Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında
Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından karşılanan Vali Makas, Şeref Defteri'ni imzalayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Dedebağı ile görüşen Vali Mehmet Makas, Jandarma Teşkilatı'nın 184’üncü kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını dileyerek, “Milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yapan, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımızın bu özel gününü gururla kutluyoruz. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapan tüm jandarma personelimize ve onların değerli ailelerine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?