Telefon
WhatsApp
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Erzincan’a Geldi

Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’unda eşlik ettiği ziyarette, Erzincan Valisi Mehmet Makas, nazik ziyaretlerinden dolayı komutanlara teşekkür etti.

 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindekiler daha sonra Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi’ni de ziyaret ederek, Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş ile Erzincan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, gazilerimiz ve şehit yakınları bir süre görüştüler.

 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ziyaret anısına Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş'a ve Erzincan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin’e Türk Bayrağı hediye etti.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!