Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Erzincan’a Geldi
İlk olarak Erzincan Valiliğine gerçekleşen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin daha sonra Valilik makamında Vali Mehmet Makas ile bir süre görüştü.
Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol’unda eşlik ettiği ziyarette, Erzincan Valisi Mehmet Makas, nazik ziyaretlerinden dolayı komutanlara teşekkür etti.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindekiler daha sonra Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi’ni de ziyaret ederek, Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş ile Erzincan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, gazilerimiz ve şehit yakınları bir süre görüştüler.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ziyaret anısına Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş'a ve Erzincan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin’e Türk Bayrağı hediye etti.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?