İşliyen’den 4-6 Yaş Kuran Kursuna Ziyaret
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Erzincan’da faaliyet gösteren İbrahim Duman 4-6 Yaş Kuran Kursuna Ziyaret gerçekleştirdi.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Erzincan İl Müftülüğüne bağlı hizmet veren İbrahim Duman 4-6 yaş Kuran Kursumuza anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete İl Müftüsü Muharrem Gül de eşlik etti. Doç. Dr. Burhan İşliyen, kursumuzda eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrencilerle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi.
Müftü Gül burada yaptığı değerlendirmede; “İbrahim Duman 4-6 yaş Kuran Kursu ve diğer kurslarında, minik öğrencilerimize yönelik özenle hazırlanmış bir eğitim programı sunuyoruz. Uygulanan programlar kapsamında, öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim ve temel dinî bilgiler başta olmak değerler eğitimi verilmekte, sosyal becerilerini geliştirecek bir takım aktivitelerle kurs boyunca keyifli vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Eğitimlerimiz, çocukların yaş gruplarına uygun olarak eğlenceli ve öğretici aktivitelerle desteklenmektedir.
Kursumuzda görev yapan hocalarımız, çocukların eğitim süreçlerine büyük bir özveriyle katkı sağlamaktadır. Hocalarımız, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitimlerini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Çocukların dinî eğitimlerini en verimli şekilde almaları için çeşitli eğitim materyalleri ve modern öğretim yöntemleri kullanılmaktadır.” Dedi.
Ziyaretin sonunda Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN, kursun faaliyetlerine gösterdiği özen ve hizmetlerden dolayı İl Müftüsü Muharrem Gül'e ve kursta görev yapan hocalara teşekkür etti. Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN, kursun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gelecekte de başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.
Benzer Haberler
Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları
Erzincan’da Silajlık Mısır Yetiştiriciliği Artıyor
Türkiye Diyanet Vakfı Öğrenci Yurtlarında 2025–2026 Dönemi Kayıtları Başladı
Erzincanlı Seracılara Önemli Destek
Erzincan’ın Atatepe’si Çöplerden Temizlendi
Erzincan Çiftçileri Teknik Gezi İçin Erzurum’a Gönderildi
Erzincan’da Dane Kaybına Geçit Yok
İl Müdürü Koçaker, Sorulara Yanıt Verdi