Telefon
WhatsApp
Irak Cihan Üniversitesi Öğrencilerinden EBYÜ Ziyaret

 Ziyaret kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık ve Mühendislik Fakültelerinde bulunan Gıda Mühendisliği Laboratuvarları, Temel Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (EUTAM), Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEHAM), Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin işleyişleri ve yapıları hakkında bilgi alan öğrenciler bu laboratuarlarda çeşitli uygulamalara katıldılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i de ziyaret eden misafir öğrenci ve öğretim üyeleri, Rektör Levent’le ile bir süre sohbet etti.   Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül’ün de hazır bulunduğu ziyarette misafir öğrenci ve öğretim üyeleri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Erzincan ilgili duygu ve düşüncelerini Rektör Levent’le paylaştılar.

Ziyaret sonrasında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile Irak Cihan Üniversitesi arasında bir işbirliği protokolü imzalandı. Konuyla ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin pek çok ülke üniversiteleriyle işbirliklerinin bulunduğunu belirterek, üniversiteler arasındaki bu tür protokollerin üniversitemizin yurt dışı tanınırlığına katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!