İmamoğlu Erzincan’da Esnafla Bir Araya Geldi
Bir dizi ziyaretler için Erzincan’da esnaflarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzincan’da ülkemizin çok nadide şehirlerinden, Ovası ve çevresindeki doğal güzellikleri, dağlarıyla, yaylalarıyla muhteşem bir coğrafya” dedi.
Covid-19 nedeniyle 29 Eylül 2020’de vefat eden İSTAÇ AŞ’nin merhum Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın adını memleketi Gümüşhane’de yaşatan “Mustafa Canlı Bilim ve Sanat Merkezi”nin açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Erzincan’da esnafla bir araya geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzincan’da Yeraltı Çarşısında esnaf ziyaretinde bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan ile Yeraltı Çarşısında esnaf ziyaretinde bulundu. Bakır ev eşyaları ve hediyelik ürünleri inceleyen İmamoğlu, esnaftan bilgiler aldı.
İmamoğlu, yaptığı açıklamada, "İl Başkanımızla, aslen Erzincanlı olan Kartal Belediye Başkanımızla, dostlarımızla beraber buradayız. Yarın Sivas Divriği’ye gideceğiz. Yine katkı sunduğumuz bir otogarın açılışını yapacağız. Oradan da Hafik, Sivas, Sivas’ta da bütün belediye başkanlarımızla, Genel Başkanımızla buluşup bir değerlendirme toplantımız olacak. Böyle Karadeniz’den başlayan Trabzon, Gümüşhane, Erzincan, Sivas turu gibi oldu. Çok mutluyum” dedi.
Anadolu’nun her yerinden hemşerilerimizin bulunduğu İstanbul’da doğum yeri olan hatta ata yeri olan topraklarla buluşmak, benim için çok muazzam. Memleketimiz büyük fırsatlar barındırıyor, Erzincan’da ülkemizin çok nadide şehirlerinden, Ovası ve çevresindeki doğal güzellikleri, dağlarıyla, yaylalarıyla muhteşem bir coğrafya. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah sıkça gelirim. İstanbul deneyimlerimizi burada da sizlerle paylaşarak işbirliklerimizi yaparız” dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?