Telefon
WhatsApp
İliç'teki maden kazasında 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Sosyal Medya hesapları üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde bu sabah bir işçi kardeşimize daha ulaştık. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Toprak altında kalan işçilerden Adnan Keklik'in naaşı çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

CUMARTESİ GÜNÜ (YARIN) İLİÇ’TE CENAZE MERASİMİ DÜZENLECEK

Evli ve 2 çocuk babası olan Keklik'in naaşı, işlemlerin ardından ailesine teslim edilecek.

Adnan Keklik için 20 Nisan 2024 Cumartesi (yarın) İliç Merkez Yusuf Ziya Demir Camiinde Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazına müteakip toprağa verileceği belirtildi. 

 

5 Nisan 2024 tarihinde ise toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız’ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Maden kazasının yaşandığı olay sonrası toprak altında bugün itibarıyla kalan 7 işçi bulunuyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen heyelanda devam eden arama çalışmaları neticesinde bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Toprak altında kalan işçilerden Adnan Keklik'in naaşı çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Geçtiğimiz 5 Nisan 2024 tarihinde de toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız’ın cansız bedenine ulaşılmıştı. 13 Şubat’ta yaşanan olay sonrası toprak altında bugün itibarıyla kalan 7 işçi bulunuyor.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!