Telefon
WhatsApp
İliç Belediyespor Çok Farklı Hedef 2. Lig

Bölgesel lig Basketbol müsabakaları 4. Hafta mücadelesinde Merkez Atletizm Pisti Kapalı spor salonunda oynanan mücadeleyi 85-66 gibi farklı kazanan Erzincan İliç Belediye sporda hedef PLAY-OFF

_x000D_

 

_x000D_

Mücadele öncesinde Erzincan’a galip gelmek istediklerini söyleyen Sivas Kongre İhtisas spor basketbol takım koçu Serhat Aydoğ, Erzincan ilk üç maçını da kazanmıştı bizde hedef PLAY OFF, buraya galibiyet için gelmiştik mağlup olduk. PLAY OFF için guruplara kalma mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

_x000D_

 

_x000D_

İliç Belediye spor Antrenör ve oyuncu sporcu Ali Şirin ise yaptığı değerlendirmesinde, “İlk maçımızı Deplasmanda kazandık. Sahamızda diğer iki maçımızı da farklı kazanmıştık. Bu maçı da kazanarak 4’de 4 yapmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim hedefimiz 6 takımın mücadele ettiği gurupta tüm maçlarımızı kazanarak gurupta lider olmak ve diğer gurubun ikincisi ile çapraz eşleşme ile PLAY OF maçlarına kalmak istiyoruz.

_x000D_

 

_x000D_

PLAY OFF mücadelesinde çeyrek final mücadelesinde gurubun liderleri direk finale yükselecek ve kazan direk bir üst lige yükselecek.

_x000D_

 

_x000D_

Basketbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan İliç Belediye spor ilk periyodu 19-11 devreyi de 44-29 önde tamamladı.

_x000D_

 

_x000D_

İkinci yarı üçüncü periyoda da art arda bulduğu 3 lük atışlarla farkı açan İliç Belediye spor son Periyotta atış yüzdelerini devam ettirince mücadeleden 85-66 gibi farklı bir skorla kazanarak PLAY-OFF için göz kırptı.

_x000D_

 

_x000D_

Maç sonrası sahaya inen ve tüm sporcuları tebrik eden İliç Belediye başkanı Mustafa Kaçmaz hedeflerinin bir üst lig olduğunu söyledi.

_x000D_

 

_x000D_

Merkez Atletizm Pisti Kapalı spor salonunda oynanan mücadeleyi Erzincan Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’nun yanı sıra kalabalık basketbol severler izledi..

_x000D_

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!