Telefon
WhatsApp
İl Müftüsü Çakır’dan Yaz Kur’an Kurslarına Ziyaret

Erzincan İl Müftüsü Burhan Çakır, İl Müftü Yardımcısı İsmail Yılmaz ve uzman vaiz Aydın Öçalan ile birlikte devam eden yaz kur’an kurslarında eğitim-öğretime devam eden kız ve erkek öğrencileri ziyaret ederek sohbet ettiler.

Yaz Kur’an kurslarına yoğun ilgili olduğunu belirten İl Müftüsü Burhan Çakır, “27 Haziran itibariyle yavrularımız camilerimizi ve Kur'an kurslarımızı doldurdu. Gençlerin ve çocukların Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler öğrendiği yaz Kur’an Kurslarımız bu yıl 26 Ağustos’a kadar yüz yüze eğitim şeklinde devam edecek. Geçen yıllara göre Yaz Kur’an Kurslarımıza daha yoğun bir şekilde ilgi gösteren gençler ve çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. İl merkezimizde 3 bin 670 erkek ve 3 bin 572 kız öğrencimizin kayıt yaptırdığı yaz kurslarımızda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hediye olarak gönderilen kitaplar okunuyor. Hocalarımızın yaptığı etkinliklere katılan öğrencilerimiz için müftülüğümüz de çeşitli etkinlikler planlıyor.” dedi.

İl Müftüsü Çakır kurslarda görev yapan hocaların gayret ve samimiyetlerini artırarak daha özgün çalışmalar yapmaları temennisiyle katkılarından ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti..

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!