“İhtiyar Delikanlılar” BOCCE Turnuvasında Buluştu
Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen ‘’2022 Yılı 60 Yaş ve Üstü Yetişkin Gençler BOCCE Şampiyonası’’ müsabakaları başladı.
Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen ‘’2022 Yılı 60 Yaş ve Üstü Yetişkin Gençler BOCCE Şampiyonası’’ müsabakaları başladı.
100.Yıl Atatürk Huzurevi ve YHBRM Müdürlüğü BOCCE Takımı ilk müsabakasını Erzincan’da, Malatya Huzurevi Müdürlüğü BOCCE takımı ile gerçekleştirdi. Karşılaşma öncesi müsabakanın açılış atışını İl Müdürü Serdar Demirci yaparak her iki takımada başarılar diledi.
Heyecanlı ve çekişmeli geçen karşılaşma Erzincan 100.Yıl Atatürk Huzurevi ve HYBRM Müdürlüğünün galibiyetiyle sonuçlandı. Takım oyuncuları galibiyetten dolayı mutlu ve heyecanlı olduklarını belirterek, diğer müsabakalar içinde azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.
Müsabakanın ardından her iki takım oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program son buldu.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?