Hiç Sinemaya Gitmemiş 40 Öğrencinin İsteği Yerine Getirildi
Erzincan’da daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan yaklaşık 40 öğrenci Erzincan merkezde ağırlanarak, öğrencilerin sinema isteğini yerine getirildi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı Kargın Beldesinde okuyan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan yaklaşık 40 öğrenciyi Erzincan merkezde ağırlayarak, öğrencilerin isteğini yerine getirdi.
Vali Hamza Aydoğdu, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı Kargın Beldesi Fahriye Gültekin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri Gizem Gündoğdu ve Seda Nur Öner’in, öğrencilerinin hiç sinemaya gitmediklerini söyleyerek öğrencileri adına yaptıkları isteği yerine getirdi.
Vali Hamza Aydoğdu’nun talimatı doğrultusunda öğrenciler öğretmenleriyle birlikte okuldan araç ile alınarak, Erzincan merkezde misafir edildi. Öğrenciler şehir merkezi gezdirildikten sonra öğrencilerin istedikleri bir sinema filmini de hep birlikte izlediler. Eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler, Vali Hamza Aydoğdu 'ya teşekkür ettiler.
Benzer Haberler
Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları
Erzincan’da Silajlık Mısır Yetiştiriciliği Artıyor
Türkiye Diyanet Vakfı Öğrenci Yurtlarında 2025–2026 Dönemi Kayıtları Başladı
Erzincanlı Seracılara Önemli Destek
Erzincan’ın Atatepe’si Çöplerden Temizlendi
Erzincan Çiftçileri Teknik Gezi İçin Erzurum’a Gönderildi
Erzincan’da Dane Kaybına Geçit Yok
İl Müdürü Koçaker, Sorulara Yanıt Verdi