Telefon
WhatsApp
Hayrat Yardım Ramazanda da ‘Hayra’ Koşuyor

Kardeşlik ve bereketin üzerimize bir müjde gibi indiği Ramazan-ı Şerif ayında Hayrat İnsani Yardım Derneği Erzincan temsilciliği ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, giysi ve alışveriş çeki dağıtımları yaptı.

Ramazanın paylaşma ayı olduğunu ifade eden Hayrat İnsani Yardım Derneği Erzincan temsilcisi Murat Aras, “Bereket ve paylaşma ayı olan bu Ramazan’da Erzincan’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, giysi ve alışveriş çeki dağıtımlarımızı yaptık. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin. İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve giysi yardımlarımız devam etmekte. Bu sayede Erzincanlı hemşehrilerimizin muhabbetini kazanmaktayız.

 

BURKİNA FASO'DA ŞEMSEDDİN UÇAR HOCA EFENDİ ADINA CAMİ

Erzincan Hayrat yardım olarak Tanzanya, Sudan ve Bangladeş olmak üzere 3 adet Cami yapımına vesile olduk aynı zamanda Erzincan Hayrat yardım temsilciliği olarak mazlum coğrafya Afrika’da Burkina Faso'da Şemseddin Uçar Hoca Efendi'nin adına yaptırmış olduğumuz caminin açılışını önümüzdeki günler geçekleştireceğiz ve orada bir takım yardım faaliyetlerinde bulunacağız ” dedi.

Erzincan İrtibat:  Murat ARAS -  0536 600 76 70

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!