Hayrat Erzincan’da ‘Hayra’ Koşuyor
Türkiye'deki 300 koordinasyon merkezi, 25 farklı ülkedeki koordinatörlükleri ile ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yürüten Hayrat İnsani Yardım Derneği, Erzincan’da da ‘Hayra’ koşmaya devam ediyor.
Hayrat İnsani Yardım Derneği 2013 yılında kurulmuş olup, Türkiye'deki 300 koordinasyon merkezi, 25 farklı ülkedeki koordinatörlükleri ile ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yürütüyor.
HAYRAT KAMU YARARI VE 2017 YILINDA DA “İZİN ALMADAN YARDIM TOPLAMA İZNİ” STATÜLERİNİ ELDE ETMİŞTİR
Hayrat Yardım Derneği Erzincan temsilcisi Murat Aras, “Kurulduğu günden bu yana yüksek özveri ile faaliyetlerini sürdüren Hayrat Yardım, tüm çalışmalarında dürüstlük, güven, sürekli gelişim, insana ve çevreye saygı gibi erdemleri her daim ön planda tutmuştur. Nitekim bu tutumların meyvesi olarak 2016 yılında “Kamu Yararı” ve 2017 yılında da “İzin Almadan Yardım Toplama İzni” statülerini elde etmiştir.
Erzincan Hayrat yardım olarak Tanzanya, Sudan ve Bangladeş olmak üzere 3 adet Cami yapımına vesile olduk elhamdülillah aynı zamanda 15 veya 20 gün içerisinde Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürlüğü ile beraber ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giysi yardımlarımız devam etmekte. Bu sayede Erzincanlı hemşehrilerimizin muhabbetini kazanmaktayız.
Bu vesile ile yurtiçi ve yurtdışı yurtiçi ve yurtdışı mazlum kardeşlerimize isteyen Erzincanlı bağışçılarımızın Hayrat Yardım Derneği olarak yardımlarını kabul etmeye hazır olduğunu ifade etti.” Dedi.
Erzincan İrtibat: Murat ARAS - 0536 600 76 70
Benzer Haberler
Tarım Vatandaş Ve Çözüm Odaklı Çalışmaya Devam Edecek
TYB Erzincan'da D. Mehmet Doğan'a Vefa Gecesi
300 Metrekarelik Alanda 70 Çeşit Üzüm Yetiştiriyor
Erzincan’ın Yeni Gözdesi: Çekirdeklik Ayçiçeği
Erzincan’da Genel Tarım Sayımı Devam Ediyor
Erzincan’da Jeotermal Yatırım Hız Kesmeden Devam Ediyor
SRC Belgesi Alma Süreci Nasıl İşler?
Genel Müdür Güldal Erzincan’da İncelemelerde Bulundu