Hakan Çağlar Erzincan İçin Yeniden Aday Adayıyım Dedi!
Erzincan Belediye Meclis Üyesi Hakan Çağlar yeniden Belediye Meclisi için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusu yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Örgütünde tanınmış isim olan ve Cumhuriyet Halk Partisi eski Gençlik Kolları İl Başkanı ve Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Çağlar, 2024 Yerel Seçimlerinde Erzincan Belediye Meclis Üyeliği için başvurusunu geniş katılımla parti il binasında Merkez İlçe Başkanı Ali Aras’a yaptı.
Hakan Çağlar Sözlerine şöyle ekledi;
“Erzincan bizim evimiz ve geleceğimizdir, kentimizin insanları en iyi hizmete layıktır.
Gençliğimizin vermiş olduğu enerjiyle kararlılıkla mücadelesini vermiş olduğum Altıok’umuzun iktidar mücadelesini ve Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını kentimizde hiçbir ayrım gözetmeksizin icra edeceğime söz veriyorum dedi.”
Hakan Çağlar mevcut Erzincan Belediye Meclis Üyesidir.
HAKAN ÇAĞLAR KİMDİR?
1987 yılında İstanbul/Üsküdar’da hayata geldi. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur ve aslen Gümüşhanelidir. 2012/2015 dönemi Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuştur.
Erzincan Üniversitesinde ki öğrenim yıllarında, siyasal etüdler üzerinde çalışmalar yapmıştır ve üniversite gençliğini "Sosyal Demokrat Gençlik" kulübü adı altında Cumhuriyet Halk Partisi saflarında siyasete kazandırmıştır.
2015/2019 Yılları arasında CHP Erzincan İl Başkanlığında Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.
Erzincan Belediye Meclis Üyesi olan Çağlar, Grafiker/İş İnsanı, Evli ve 1 çocuk babasıdır.
Benzer Haberler
Tarım Vatandaş Ve Çözüm Odaklı Çalışmaya Devam Edecek
TYB Erzincan'da D. Mehmet Doğan'a Vefa Gecesi
300 Metrekarelik Alanda 70 Çeşit Üzüm Yetiştiriyor
Erzincan’ın Yeni Gözdesi: Çekirdeklik Ayçiçeği
Erzincan’da Genel Tarım Sayımı Devam Ediyor
Erzincan’da Jeotermal Yatırım Hız Kesmeden Devam Ediyor
SRC Belgesi Alma Süreci Nasıl İşler?
Genel Müdür Güldal Erzincan’da İncelemelerde Bulundu