Hacı Ali Akın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Kütüphane Açılışı Yapıldı
Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Merhum Edebiyat Öğretmeni Şeref Tulgar’ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün katılımı ile açıldı.
Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul imkanları ve okul çalışanlarının desteğiyle yapılan çalışmalar neticesinde okulumuza Kütüphane (Şeref Tulgar Okuma Salonu), Atatürk Köşesi, 2 adet Moda Tasarım Teknolojileri Atölyesi, 1 Adet El Sanatları Teknolojisi ve 1 Adet Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Atölyesi yapılarak öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürleri Hüseyin Erol ve Hasan Güneş'in katılımı ile hizmete sunulan kütüphane ve atölyelerin açılışını gerçekleştirdiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün açılış programında yapmış olduğu konuşmada kitap okuma alışkanlığının zihni açık tuttuğunu, analitik düşünme becerisini geliştirdiğini, odaklanma ve konsantrasyonu arttırdığını, ilimizde de öğrencilerimize okuma becerisinin kazandırılmasını çok önemsendiğimizi belirterek kütüphane ve atölyelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılış programında İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürleri Hüseyin Erol, Hasan Güneş, kütüphaneye ismi verilen Edebiyat Öğretmeni Merhum Şeref Tulgar'ın oğlu Avukat Fatih Tulgar, Okul Müdürü Sancak Aslan, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
Program, açılış kurdele kesilmesi ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmeni Sercan Laleoğlu'nun hazırlamış olduğu kokteyl sunumu ve atölyelerin ziyaret edilmesiyle sona erdi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?