Gün, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor
Okul ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Erzincan İl milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “öğrenci ve velilerimize gerekli bilgilendirmenin yapılarak güncel çalışmalardan haberdar olmalarının sağlanmasının önemli olduğunu söyledi.
Okul kurum ziyaretleri kapsamında, öğretmen ve öğrencilerimizle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, hafta içerisinde Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Millî Egemenlik Anadolu Lisesi, Geyikli Şehit Polis Hakan Can İlk-Ortaokulu, Üzümlü Anadolu Lisesi, Altınbaşak Şehit Murat Bayram İlk-Ortaokulu, Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti..
Yapılan ziyaretlerde İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okullarda yürütülen çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı.
Dersliklerde, atölyelerde ve konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Gün, öğrencilere akademik başarının yanında milli ve manevi değerlerle donanmış, dürüst, ahlaklı birer birey olarak yetişmelerinin önemini vurguladı.
Okul kültürü, yardımcı kaynak kitaplar, destekleme ve yetiştirme kursları liselere hazırlık çalışmaları, üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılım vb. başlıklarda tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı.
Öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Gün, Tübitak projeleri, Matematik Seferberliği ve yeni uygulamaya geçirilen Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi gibi çalışmaların öğretmenler tarafından yakından takip edilmesini, öğrenci ve velilere gerekli bilgilendirmenin yapılarak güncel çalışmalardan haberdar olmalarının sağlanmasının önemli olduğunu belirtti.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?