Telefon
WhatsApp
GSB Yaz Spor Okulları Açılış Seremonisi Yapıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarının açılış töreni Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu’nun açılış konuşması ile devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, “Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla il  ve ilçelerimizde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri ile Engelliler İl Spor Merkezleri bundan böyle GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları olarak faaliyetlerini sürdüreceklerdir. Erzincan il genelinde çok önemli ve başarılı sporcular yetiştirmiş bir ilimiz. En son  hafta içi Akdeniz oyunlarında Erzincanlı mili sporcularımız Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci Akdeniz oyunları şampiyonu olarak çiftlerde ilk kez ülkemize altın madalya kazandırarak Erzincan’ımızın gururu oldular. Sizlerden de ileri de aynı başarıları bekliyoruz.

Yaz spor okulları kapsamında şuan itibariyle 24 farklı branşta kurslarımızı başlatıyoruz. Buradan tüm Erzincanlı hemşerilerimizi çocuklarını yaz okullarına getirmeleri konusunda davet ediyorum. Her alanda değerli antrenörlerimiz ile dolu, dolu bir yaz okulları eğitimleri geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

GSB Spor Okulları kapsamında, Atıcılık, Atletizm, Badminton, Bisiklet, Bilardo, Bocce, Basketbol, Boks, Jimnastik, Dart, Fitness, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, MuayThai, Okçuluk, Özel Sporcular, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol Branşlarında ücretsiz eğitimler verilecek.”

Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’nun konuşmasının ardından açılışa katılan tüm sporcu ve Antrenörlerin kendilerine ayrılan alanlarda gösterilerde bulundular.

Gösteri yapılan alanları tek, tek ziyaret ederek Antrenör ve sporcular ile sohbet eden il müdürü Mumcu, tüm katılımcılara başarılar dileyerek gençleri spor okullarına davet etti.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!