Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Tekstilde Büyüyor
Erzincan Organize Sanayi Bölgesi tekstil alanında büyümeye devam ediyor. Yeni bir fabrikanın startı imzalanan sözleşme ile verildi, fabrika faaliyete geçtiğinde ilk etapta 250 kişiye de istihdam sağlayacak
Erzincan Valiliği toplantı salonunda, Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba’nın katılımı ile gerçekleşen 18 bin metrekare büyüklüğündeki arsa için yer tahsisi sözleşmesi imzalandı.
Ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkısının yanı sıra ilk etapta 250 kişiye de istihdam sağlayacak olan tekstil fabrikası 8 bin metre kare kapalı alana sahip olacak.
Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tanoğlu ve Akbaba Tekstil Firması sahibi Muharrem Akbaba tarafından yer tahsisi sözleşmesinin imzalanmasının ardından, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yer tahsisi işleminin Erzincan'a ve firmaya hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; “Üreten, ihraç eden, istihdam oluşturan ve yatırımlar için cazibe merkezi olan Erzincan’ı birlikte inşa edeceğiz." dedi.
Benzer Haberler
Erzincan'da Toplu Taşıma Ücretlerine Zam
FAST Sistemiyle Ödemeler Artık Daha Kolay ve Hızlı!
Zeynep Ulusoy, Yükselen Markalar Projesi'nde Zirveye Yükseliyor!
Motorlu Taşıtlar Vergisi İçin 31 Ocak Son Gün!
Faruk Günay: "Süte Sahip Çıkmazsak Et ve Hayvan da Olmaz"
Metal Elbise Dolabı
Damatlık Seçimi İpuçları
Amazon Platformuna Entegre Olmak, E-ticaret İşletmelerine Hangi Fırsatlar Sunar?