Telefon
WhatsApp
Erzincan'ın Talepleri ve Yatırımları Masaya Yatırıldı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı bünyesinde; Afyonkarahisar, Aydın, Çankırı, Denizli, Karaman, Kayseri, Konya, Kütahya, Muğla, Sivas, Uşak ve Yozgat milletvekillerimiz ile Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantı süresince milletvekilleri ile ekonomi alanında bölgesel ve küresel düzeyde yatırımdan istihdama, üretimden ihracata pek çok konu detaylı bir şekilde ele alındı. Milletvekillerini saha çalışmalarından elde ettikleri notlar, alınan önlemler ve geleceğe ilişkin beklentiler değerlendirildi.

 

Milletvekili Karaman toplantıya ilişkin açıklamasında: "AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcımız; Sayın Nihat Zeybekçi Başkanlığında; Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz Bölgeleri Milletvekilleri ile birlikte; ekonomi ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

 

“ERZİNCAN'IN, TALEPLERİNİ YATIRIMLARINI BİR BİR ANLATTIK”

Hemşehrilerimizin, yatırımcılarımızın, esnaflarımızın taleplerini ve önerilerini ilettik ve değerlendirdik. Yatırımalarımızın hız kesmeden devam etmesi biran önce sonuçlandırılması konusunda gerekli görüşmeleri yaptık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Erzincan yatırımda atağa devam edecek" dedi.

 

Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Oldukça verimli geçen, önemli çıktılar not ettiğimiz toplantımıza katılımları ve değerli katkıları dolayısıyla tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!