Telefon
WhatsApp
Erzincan’da Öğrenciler Ramazan Ayında ‘UMUT’ Oldular

Öğrencilerde Ramazan ve yardımlaşma bilinci oluşturmak amacıyla Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu tarafından öğrenci ve velilere yönelik Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamda Ramazan ayı dolayısıyla öğrenciler ile birlikte Ramazan kolisi hazırladı. Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayındaki ihtiyaçlarını karşılayacak bakliyat ve yiyecekleri kolilere yerleştirerek dağıtıma hazır hale getirdiler. Daha sonra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nuran Sağırlı rehberliğinde okul idaresi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara öğrenciler tarafından yardım kolileri teslim edildi.  

Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Sağsöz, öğrencilerin büyüklere de örnek olacak davranış sergilediğini belirterek, "Öğrencilerin bu projeye olan ilgileri, onların eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve ahlaki olarak da kendilerini geliştirdiklerinin göstergesidir. Düzenlediğimizi bu yardım faaliyetlerinin ramazan ayı süresince sürecek ve minik yavrularımız ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam edecek” dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!