Erzincan'da Mustafa Kayhan İçin Mevlit Programı Düzenlendi
Erzincan Et ve Süt Kurumu Tavuk Kombinası, trafik kazasında hayatını kaybeden Genel Müdür Mustafa Kayhan için Camii Kebir’de Mevlid-i Şerif okuttu.
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mustafa Kayhan, 1 Nisan'da İzmir'de meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Erzincan Et ve Süt Kurumu Tavuk Kombinası Müdürlüğü, merhum genel müdür için Erzincan Camii Kebir’de bir Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Kombina personelinin de katıldığı programda, Mustafa Kayhan için dualar edildi. Cami çıkışında katılımcılara mevlit şekeri ikram edildi. Kombina Müdürü Şeref Hakan Aktürk, yaptığı konuşmada, “Sevgili müdürümüzü maalesef elim bir trafik kazasında kaybettik. Mekânı cennet olsun, ruhu şad olsun. Bu ülke için, bu millet için taş taş üzerine koyan kimler varsa ahirete irtihal edenlerin hepsine Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlarına da sabrıcemil niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Mustafa Kayhan’ın vefatı, hem kurum çalışanları hem de tarım ve hayvancılık sektöründe derin bir üzüntüyle karşılandı. Kayhan’ın ülkeye yaptığı katkılar ve mütevazı kişiliği, onu tanıyanlar tarafından minnetle anılıyor.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?