Erzincan'da Mustafa Kayhan İçin Mevlit Programı Düzenlendi
Erzincan Et ve Süt Kurumu Tavuk Kombinası, trafik kazasında hayatını kaybeden Genel Müdür Mustafa Kayhan için Camii Kebir’de Mevlid-i Şerif okuttu.
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mustafa Kayhan, 1 Nisan'da İzmir'de meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Erzincan Et ve Süt Kurumu Tavuk Kombinası Müdürlüğü, merhum genel müdür için Erzincan Camii Kebir’de bir Mevlid-i Şerif programı düzenledi.
Kombina personelinin de katıldığı programda, Mustafa Kayhan için dualar edildi. Cami çıkışında katılımcılara mevlit şekeri ikram edildi. Kombina Müdürü Şeref Hakan Aktürk, yaptığı konuşmada, “Sevgili müdürümüzü maalesef elim bir trafik kazasında kaybettik. Mekânı cennet olsun, ruhu şad olsun. Bu ülke için, bu millet için taş taş üzerine koyan kimler varsa ahirete irtihal edenlerin hepsine Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlarına da sabrıcemil niyaz ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Mustafa Kayhan’ın vefatı, hem kurum çalışanları hem de tarım ve hayvancılık sektöründe derin bir üzüntüyle karşılandı. Kayhan’ın ülkeye yaptığı katkılar ve mütevazı kişiliği, onu tanıyanlar tarafından minnetle anılıyor.
Benzer Haberler
Erzincan’da Talepte Bulunanlar Kontrol Ediliyor
Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Limon 38. Ahilik Kültürü Haftası Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayımladı
Belediye Başkanı Aksun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Nermi Tombul Caddesinde Kaldırım Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Bağcılar Yaban Arılarına Karşı Savaşıyor
TDV Pakistan’da selzedelerin yaralarını sarıyor
Süleyman Karaman: “Çiftçimizin Yanında Olmaya Devam Ediyoruz”
Bir Dahaki Bahara Görüşmek Üzere Erzincan Yaylalarının Masum Çiçekleri