Telefon
WhatsApp
Erzincan’da Kursiyer Kadınlar Afetzedeler İçin Seferber Oldu

Haber: Neslihan KARAN

Hem deprem bölgesinde hem de milyonlarca insanın yüreğinde hissedilen derin sarsıntı sonrası Erzincan Halk Eğitimi Merkezi kendi imkanlarını kullanarak felaket bölgesindeki vatandaşlara polar malzemeden eşofman, pijama, atkı, bere gibi malzemeler üretmeye devam ediyor.

Kurumda görev yapan öğretmenler ve usta öğreticiler depremzedeler için kıyafet ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri üretiyorlar. Deprem bölgesindeki kardeşleri için seferber olan gönüllüler birlik içinde çalışarak, fedakarlıkla depremin yaralarını sarmaya ihtiyaç malzemeleri üreterek devam edecekler.

Kendi imkanları ile temin ettikleri kumaşları kullanarak depremzedeler için kışlık kıyafet dikimini sürdürmenin yanında kurumdaki kurslara katılan gönüllü kursiyerlerin ayni yardımları da toplanarak kolilere yerleştirilip depremzedelere ulaştırılıyor.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!