Erzincan'da Kumar Oynayan 4 Kişiye İdari Para Cezası Kesildi
Erzincan’da Ahlak Polisi ekiplerince kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye 16 bin 220 TL para cezası uygulandı.
Haber: Birol ERGİN
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince Erzincan’da kumar oynanan yerlere yönelik yapılan denetimlerde, bir iş yerinde dört kişinin zar atmak suretiyle kumar oynadığı, bir kişinin de kumar oynatmak için yer temin ettiği tespit edilerek 61 adet oyun pulu, 2 adet zar, zar atmaya yarayan aparat ve 4 bin 650 TL para ele geçirildi.
Kumar oynadığı tespit edilen, Z.N., M.E., S.Y., ve L.K.’ye 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereği hepsine ayrı ayrı 4 bin 55 TL idari para cezası uygulandı. Yer temin eden Ö.K. hakkında TCK 228. madde çerçevesinde kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan şüpheli sıfatıyla adli işlem yapıldı.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, “Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?