Erzincan’da Kaza 2 Yaralı
Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında tırın arkadan çarpması sonucu şarampole yuvarlanan araçta ki sıkışan yolcu itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Erzurum - Erzincan - Sivas karayolu üzerindeki Organize Sanayi kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.G. idaresinde ki 06 CFH 596 plakalı tır seyir halindeyken N.A kontrolünde ki 24 DP 351 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan araç yan yattı. Yan yatan araçta yolcunun sıkıştığını fark eden sürücü durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin ön camını sökerek sağlık ekiplerinin yaralı kazazedeye ulaşmasını sağladı.
Ön camdan yaralının tahliyesini gerçekleştirilerek ambulansa alınan yolcu Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının vücudunda çeşitli kırıklar meydana gelirken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Erzurum - Erzincan - Sivas karayolu üzerindeki Organize Sanayi kavşağı mevkiinde meydana gelen kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.
Benzer Haberler
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Milletimizin Bağımsızlık İradesinin Simgesi
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Tarihimizin Dönüm Noktası
Tanoğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Özarslan; Bu Zafer, Sadece Askeri Bir Başarı Değil, Aynı Zamanda Milletimizin İstiklal Ve İstikbaline Olan Sarsılmaz Bağlılığının da Nişanesidir
Erzincanlı Yetiştiriciler İlk Hayvanları Teslim Aldı, Bir Haftada +2 Oldu
Erzincan'da Odunluk ve Depo Yangını
Terzibaba Günü Münasebetiyle Terzi Sofrası’nda Buluşuldu
Erzincan TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi