Telefon
WhatsApp
Erzincan’da Fuhuş Operasyonu!

Edinilen bilgiye göre, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince 2 ekip ve 10 personel ile yaklaşık 3 ay süre ile yapılan teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucu; “Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek” suçunu işledikleri tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalandı, 2 mağdur kadın kurtarıldı.
Asayiş Şubesinde sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen A.S., İ.E. ve S.O. 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü düzenlediği fuhuş operasyonu sonrası suça ve sululara yönelik yayımladığı kararlılık mesajında; “Erzincan halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz gece gündüz demeden devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!