Erzincan’da DHKP/C Terör Örgütü Propagandası Yapan 1 Kişi Yakalandı
Erzincan’da Sosyal medyada DHKP/C terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 kişi tutuklandı.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Sosyal Medya Platformları" üzerinden yapılan sanal devriye çalışmalarda DHKP/C terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen, Ç.Ö. isimli şahıs, yapılan operasyon neticesinde gözaltına alındı.
Sosyal medyada DHKP/C terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen Ç.Ö. isimli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca Tutuklanarak, Erzincan T-tipi Kapalı cezaevine gönderildi.
“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SAHADA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMLARDAKİ FAALİYETLERİNE DE GÖZ AÇTIRILMAYACAKTIR”
Terör ve terörizmi ile etkin mücadeleye kararlılıkla devam eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü yayımladığı mesajında; “Vatanımızın bütünlüğü ve Milletimizin huzurunu bozmaya çalışanlara karşı yaptığımız operasyonlara aynı kararlılıkla devam edilecek olup, terör örgütlerinin sahada olduğu gibi sanal ortamlardaki faaliyetlerine de göz açtırılmayacaktır.” Açıklamasında bulunuldu.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?