Emniyet Ekiplerinden “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması amacıyla “Huzurlu Sokaklar Uygulaması” gerçekleştirdi.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması amacıyla başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesi için “Huzurlu Sokaklar Uygulaması”nın birinci asaması gerçekleştirildi.
1013 KİŞİ, 95 ARAÇ, 9 PARK BAHÇE, 4 METRUK BİNA VE 25 İŞYERİ KONTROL EDİLDİ
İlçeler ile Merkez Çarşı ve Yenişehir Şehit Enes Bediz Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde yapılan kontrollerde; 1013 kişi, 95 araç, 9 park bahçe, 4 metruk bina ve 25 işyeri kontrol edildi.
Erzincan Emniyeti; “Erzincan'daki huzur ve güven ortamının devamı ve daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalar büyük bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak sürdürülecektir.” Mesajına yer verdi.
Benzer Haberler
Erzincan SGK İl Müdürü Burcu Tatoğlu, “Kayıt dışı istihdam sosyal güvenlik sistemimizin sürdürülebilirliğini tehdit ediyor”
Vali Hamza Aydoğdu’dan Ahilik Haftası Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Erzincan Motosiklet Kulübü'nün Programına Katıldı
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Gazilerimiz Şeref ve Onur Kaynağımızdır
Erzincan’da Talepte Bulunanlar Kontrol Ediliyor
Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bedir Limon 38. Ahilik Kültürü Haftası Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayımladı
Belediye Başkanı Aksun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Nermi Tombul Caddesinde Kaldırım Yapım Çalışmaları Aralıksız Sürüyor