EBYÜ Öğrenci Kulüplerinden “Dünya Engelliler Günü” Münasebetiyle Doğa Turu
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) öğrencileri Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle gezi ve sosyo kültürel etkinlikler düzenlendi.
Erzincan Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi ve Girlevik Şelalesine EBYÜ Kayak Kulübü, EBYÜ Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve EBYÜ Engelli Öğrenci Birimi tarafından Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle gezi ve sosyo kültürel etkinlikler düzenlendi.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak ve Turizm Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Güneş, Dr. Öğretim Üyesi Necibe Şen ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Esra Demirel nezaretinde Engelli Öğrenci Birimi öğrencilerine sosyo kültürel etkinlik kapsamında gezi ve doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?