EBYÜ Eczacılık Fakültesinden Akredite Başarısı
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi üniversitesi ilk akredite fakültesi olma başarısını gösterdi.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; Eczacılık Fakültemiz 2022 yılının ocak ayında tüm gereksinimleri ve çalışmalarını tamamlayarak Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine akredite başvurusunu gerçekleştirdi.
ECZAKDER Yönetim Kurulunun 21 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda oybirliği ile alınan kararla; 21 Şubat 2023 – 21 Şubat 2025 tarihleri arasında geçerli olmak üzere üniversitemiz Eczacılık Fakültesi “Akredite bir fakülte” olmaya hak kazanmıştır. denildi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversitemizin ilk akredite fakültesi olma başarısını gösteren Eczacılık Fakültesini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Rektör Levent, üniversitemizin diğer fakülte ve yüksekokullarının da akredite konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü ifade etti.
Benzer Haberler
TANOĞLU: “ESNAFIN EKMEĞİYLE OYNAMAYIN”
Erzincan’da bayram yeşillikleri Okuldaki Çiftlik’ten
Kırmızı-Siyahlılar 3-3 ile Gücünü Gösterdi!
KABADAYI; KADİR GECESİ, BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN MUKADDES BİR ZAMANDIR
AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Lokman Okumuş’tan Kadir Gecesi Mesajı
24Erzincanspor Tur Biletini 3 Golle Aldı