EBYÜ’de Cumhuriyetin 100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Pop Müzik Konseri Verildi
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında pop müzik konseri verildi.
Üniversitenin öğrencilerine yönelik düzenlenen Pop Müzik konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Konserde, öğrencilerin sevdiği popüler şarkılar seslendirildi ve öğrenciler doyasıya eğlendi.
EBYÜ Yalnızbağ Yerleşkesi alanında gerçekleşen konser, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı, Dr. Öğretim Üyesi Taner Uluçay koordinatörlüğünde düzenlendi. Eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan pop müzik konserine, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Levent Akın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Genel Sekterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel katılım sağladı.
Konserde Rektör Levent, öğrencilerin arasına girerek onlara eşlik etti. Öğrenciler, rektörlerinin samimi ve yakın davranışından oldukça memnun kaldı ve birlikte keyifli bir gün geçirdi.
Pop müzik dinletisiyle başlayan konser yaklaşık 2 saat sürdü. Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konser, İzmir Marşı’nın okunmasıyla sonra erdi.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamındaki bu etkinlikte öğrenciler bir araya gelerek eğlenme ve sosyal bağlarını güçlendirme fırsatı buldu. Üniversite yönetimi, öğrencilerin kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımlarını teşvik etmeye devam edeceğini belirtti.
Benzer Haberler
Girlevik Şelalesi'nde Değişim Başlıyor
Erzincan’a İlk Kez Sağım Robotu Geldi
Tarım Vatandaş Ve Çözüm Odaklı Çalışmaya Devam Edecek
TYB Erzincan'da D. Mehmet Doğan'a Vefa Gecesi
300 Metrekarelik Alanda 70 Çeşit Üzüm Yetiştiriyor
Erzincan’ın Yeni Gözdesi: Çekirdeklik Ayçiçeği
Erzincan’da Genel Tarım Sayımı Devam Ediyor
Erzincan’da Jeotermal Yatırım Hız Kesmeden Devam Ediyor